Köpa hemsida

Köpa hemsida som ger en god lönsamhet? Klicka här på vår nya hemsida och låt oss hjälpa dig!

Lönsamhet

Vårt primära fokus är att ge våra kunder en ökad lönsamhet när de väljer att köpa hemsida av oss. Vi tar helt enkelt fram de aktiviteter som ger dig mest lönsamhet.

Leveransgaranti

Förutsatt att vi har fått vad vi behöver leverera vi inom deadline. Vi kan därför ge 1000 kr avdrag på priset/dag om vi mot förmodan skulle bli försenade.

Helhetstänk

Vi kan alla aspekter av internetmarknadsföring, inklusive nyhetsbrev, facebook, blogg, SEO, Google Adwords etc. Därmed kan vi tillsammans med dig välja ut det som ger dig mest lönsamhet.

Kontakta oss redan idag på telefon: 0702 – 97 51 32
Referenser

Köpa en bättre hemsida – exempel på Ecotjejer
Köpa hemsida Ecotjejor

Köpa en bättre hemsida – exempel på mindfloor
Köpa hemsida mindfloor

Bra – från 9 000 kr

Köp en funktionibel och bra hemsida, se det som ett digital visitkort. Din logga och dina tjänster visas och vi gör det enkelt för kunderna att mejla eller ringa dig. Detta ingår:

  • Google Analytics
  • Två olika sidor
  • Telefonnummer & mejladress
  • Byggd för att vara säljande

Köpa bra hemsida – exempel på Ecotjejor

Bättre – från 25 000 kr

Här köper du en lite bättre hemsida med fler sidor, mer funktionalitet så som kanske en blogg och en sida för referenser, kanske även SEO tjänster.
Köpa bättre hemsida – exempel på mindfloor

Bäst – från 60 000 kr

Här ingår det t.ex. Totalanalys, SEO, blogg och referenssidor. Konverteringsoptimering är ett måste på denna nivån och givetvis ska här integreras trygghetsfaktorer, möjlighet att skriva upp sig på nyhetsbrev och sociala medier så som Facebook.